Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772
Название: | Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу |
Авторы: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Гордієнко, В. В. Мовчан, А. О. |
Ключевые слова: | харчові продукти;товарознавчий аналіз;карась річковий;курка |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 183-190. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано та науково обґрунтовано використання нового методу
підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу.
Визначено чинники, що впливають на ефективність даного методу
пробопідготовки, зокрема під час підготовки до аналізу продукції тваринної
групи: карася річкового та курки. New method of preparation before the analysis food products and raw materials was proposed and substantiated. Factors, that influence on the efficiency of this method were identified applicable to the meat production: river carp and chicken. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_30.pdf | 236.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.