Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 132 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошніМакарова, О. В.; Чабан, А. Б.; Хмельовська, К. В.
2023Ацидофілін функціонального призначення з використанням інновацій кафедриПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Хижняк, М. Ю.
2023Спельтові висівки в технології хліба пшеничногоСтепанькова, Г. В.; Хропач, О. А.
2023Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестріїГринченко, Н. Г.; Янушкевич, О. І.
2023Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинної олійКотляр, О. В.; Ярьоменко, О. В.
2023Обґрунтування технології виробництва напоїв на основі рослинних молочних продуктівОмельченко, С. Б.; Яцинович, А. М.
2023Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо»Омельченко, С. Б.; Яковенко, О. В.
2023Удосконалення технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинних сумішейКотляр, О. В.; Щербина, Д. С.
2023Розроблення проєкту технології кейк-попсівЮрченко, С. Л.; Чередніченко, Т. А.
2023Виготовлення напівфабрикатів з молодої картопліПисарєв, М. Г.; Бут, С. А.; Черненко, В. Ю.