Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42363
Title: Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо»
Authors: Яковенко, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Яковенко О. В. Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42363
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.