Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 133 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання бобових екстрактів у технології борошняних виробів піноподібної структуриКотузаки, О. М.; Лохманчук, Ю. С.
2023Аналіз сучасних тенденцій розробки захисник покриттів для м'ясних виробівБольшакова, В. А.; Мінько, І. В.
2023Білок соняшника - перспективна альтернатива вітчизняного рослинного білкаЖелєва, Т. С.; Мазур, В. Г.
2023Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорноїШутюк, О. В.; Бут, С. А.; Мороз, А. О.
2023Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавокПогарська, В. В.; Селютіна, Г. А.; Ребрик, К. В.; Савченко, Д. В.
2023Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберіганняЖелєва, Т. С.; Садковий, І. О.
2023Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатівСелютіна, Г. А.; Лосєва, С. М.; Ребрик, К. В.; Кравчук, Д. О.
2023Розробка оздоровчих сиркових десертів збагачених дрібнодисперсними добавкамиПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Свідло, А. Р.; Чмуль, Н. А.
2023Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів із хеномелесуЛевківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Сидорук, Д. С.
2023Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівЖелєва, Т. С.; Плужнік, Р. А.