Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 91-100 of 286 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
7
8
9
10
11
12
13
...
29
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Аналіз сучасних тенденцій розробки захисник покриттів для м'ясних виробів
Большакова, В. А.
;
Мінько, І. В.
2023
Білок соняшника - перспективна альтернатива вітчизняного рослинного білка
Желєва, Т. С.
;
Мазур, В. Г.
2023
Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорної
Шутюк, О. В.
;
Бут, С. А.
;
Мороз, А. О.
2023
Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок
Погарська, В. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Ребрик, К. В.
;
Савченко, Д. В.
2023
Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберігання
Желєва, Т. С.
;
Садковий, І. О.
2023
Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів
Селютіна, Г. А.
;
Лосєва, С. М.
;
Ребрик, К. В.
;
Кравчук, Д. О.
2023
Розробка оздоровчих сиркових десертів збагачених дрібнодисперсними добавками
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Свідло, А. Р.
;
Чмуль, Н. А.
2023
Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів із хеномелесу
Левківська, Т. М.
;
Крижановський, С. Й.
;
Сидорук, Д. С.
2023
Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробів
Желєва, Т. С.
;
Плужнік, Р. А.
2023
Розроблення технології отримання снеків із кабачків
Левківська, Т. М.
;
Крижановський, С. Й.
;
Черненко, В. Ю.
Discover
Author
6
Маліков, К. С.
5
Кравчук, Д. О.
4
Голобородова, Ю. В.
4
Ребрик, К. В.
4
Церковний, В. В.
3
Білаш, Б. Г.
3
Савченко, Д. В.
3
Хижняк, М. Ю.
3
Чмуль, Н. А.
2
Бабаєв, С. О.
.
next >
Date issued
152
2024
132
2023
Has File(s)
284
true