Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Заморожені дрібнодисперсні напіфабрикати із пряних овочів з високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Хижняк, М. Ю.
;
Пономаренко, О. І.
2023
Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні
Макарова, О. В.
;
Чабан, А. Б.
;
Хмельовська, К. В.
2023
Ацидофілін функціонального призначення з використанням інновацій кафедри
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Хижняк, М. Ю.
2023
Спельтові висівки в технології хліба пшеничного
Степанькова, Г. В.
;
Хропач, О. А.
2023
Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестрії
Гринченко, Н. Г.
;
Янушкевич, О. І.
2023
Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинної олій
Котляр, О. В.
;
Ярьоменко, О. В.
2023
Обґрунтування технології виробництва напоїв на основі рослинних молочних продуктів
Омельченко, С. Б.
;
Яцинович, А. М.
2023
Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо»
Омельченко, С. Б.
;
Яковенко, О. В.
2023
Удосконалення технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинних сумішей
Котляр, О. В.
;
Щербина, Д. С.
2023
Розроблення проєкту технології кейк-попсів
Юрченко, С. Л.
;
Чередніченко, Т. А.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true