Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 121-130 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробівГавриш, Т. В.; Капустьян, Д. М.
2023Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системиФоміна, І. М.; Лисак, О. О.; Маліков, К. С.
2023Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобуСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І.
2023Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifierSachko, A. V.; Gubsky, S. M.; Chepurniak, M. S.; Melnyk, A. V.
2023Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточокСамохвалова, О. В.; Остапенко, К. О.; Хомченко, Є. М.
2023Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Ушкаренко, Л. К.
2023Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Самохвалова, О. В.; Мішура, В. Є.; Пивоваров, Д. Д.
2023Нормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освітиЗапаренко, Г. В.; Обіда, О. С.
2023Забезпечення особливих дієтичних потреб здобувачів середньої освітиЗапаренко, Г. В.; Пілюгін, Д. С.
2023Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонівОлійник, С. Г.; Недвіга, С. В.; Чорна, Ю. В.