Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 121-130 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
10
11
12
13
14
15
16
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів
Гавриш, Т. В.
;
Капустьян, Д. М.
2023
Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системи
Фоміна, І. М.
;
Лисак, О. О.
;
Маліков, К. С.
2023
Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу
Самохвалова, О. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Лабазов, М. І.
2023
Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier
Sachko, A. V.
;
Gubsky, S. M.
;
Chepurniak, M. S.
;
Melnyk, A. V.
2023
Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок
Самохвалова, О. В.
;
Остапенко, К. О.
;
Хомченко, Є. М.
2023
Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами
Самохвалова, О. В.
;
Ушкаренко, Л. К.
2023
Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності
Фоміна, І. М.
;
Самохвалова, О. В.
;
Мішура, В. Є.
;
Пивоваров, Д. Д.
2023
Нормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освіти
Запаренко, Г. В.
;
Обіда, О. С.
2023
Забезпечення особливих дієтичних потреб здобувачів середньої освіти
Запаренко, Г. В.
;
Пілюгін, Д. С.
2023
Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонів
Олійник, С. Г.
;
Недвіга, С. В.
;
Чорна, Ю. В.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true