Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Назва: Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу
Автори: Лещенко, Є. А.
Семперович, Т. О.
Бойко, Р. В.
Ляшенко, С. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лещенко Є. А., Семперович Т. О., Бойко Р. В., Ляшенко С. О. Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 566-567
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-566-567.pdf353.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.