Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Название: Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу
Авторы: Лещенко, Є. А.
Семперович, Т. О.
Бойко, Р. В.
Ляшенко, С. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Лещенко Є. А., Семперович Т. О., Бойко Р. В., Ляшенко С. О. Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 566-567
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-566-567.pdf353.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.