Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лещенко, Є. А. | - |
dc.contributor.author | Семперович, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Бойко, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T20:39:45Z | - |
dc.date.available | 2024-02-16T20:39:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лещенко Є. А., Семперович Т. О., Бойко Р. В., Ляшенко С. О. Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 566-567 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-566-567.pdf | 353.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.