Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛещенко, Є. А.-
dc.contributor.authorСемперович, Т. О.-
dc.contributor.authorБойко, Р. В.-
dc.contributor.authorЛяшенко, С. О.-
dc.date.accessioned2024-02-16T20:39:45Z-
dc.date.available2024-02-16T20:39:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛещенко Є. А., Семперович Т. О., Бойко Р. В., Ляшенко С. О. Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 566-567uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВизначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-566-567.pdf353.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.