Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Title: | Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу |
Authors: | Лещенко, Є. А. Семперович, Т. О. Бойко, Р. В. Ляшенко, С. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Лещенко Є. А., Семперович Т. О., Бойко Р. В., Ляшенко С. О. Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 566-567 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-566-567.pdf | 353.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.