Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Title: Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу
Authors: Лещенко, Є. А.
Семперович, Т. О.
Бойко, Р. В.
Ляшенко, С. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Лещенко Є. А., Семперович Т. О., Бойко Р. В., Ляшенко С. О. Визначення основних параметрів оптимізації режимів роботи відділень цукрового заводу. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 566-567
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47605
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-566-567.pdf353.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.