Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Назва: Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів
Автори: Загорулько, А. М.
Ляшенко, Б. В.
Титаренко, Н. В.
Загорулько, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загорулько А. М., Ляшенко Б. В., Титаренко Н. В., Загорулько В. М. Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 558-561
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-558-561.pdf277.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.