Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Назва: | Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів |
Автори: | Загорулько, А. М. Ляшенко, Б. В. Титаренко, Н. В. Загорулько, В. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Загорулько А. М., Ляшенко Б. В., Титаренко Н. В., Загорулько В. М. Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 558-561 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-558-561.pdf | 277.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.