Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Title: | Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів |
Authors: | Загорулько, А. М. Ляшенко, Б. В. Титаренко, Н. В. Загорулько, В. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Загорулько А. М., Ляшенко Б. В., Титаренко Н. В., Загорулько В. М. Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 558-561 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-558-561.pdf | 277.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.