Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorТитаренко, Н. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, В. М.-
dc.date.accessioned2024-02-16T20:33:25Z-
dc.date.available2024-02-16T20:33:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагорулько А. М., Ляшенко Б. В., Титаренко Н. В., Загорулько В. М. Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 558-561uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-558-561.pdf277.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.