Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Название: Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів
Авторы: Загорулько, А. М.
Ляшенко, Б. В.
Титаренко, Н. В.
Загорулько, В. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Загорулько А. М., Ляшенко Б. В., Титаренко Н. В., Загорулько В. М. Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 558-561
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47602
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-558-561.pdf277.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.