Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47431
Назва: Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Автори: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Гревцева, Н. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 308-309.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431
Розташовується у зібраннях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_308-309.pdf705.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.