Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-02-14T15:27:08Z-
dc.date.available2024-02-14T15:27:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 308-309.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗначення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_308-309.pdf705.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.