Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431
Название: | Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі |
Авторы: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. Гревцева, Н. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 308-309. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431 |
Располагается в коллекциях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_308-309.pdf | 705.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.