Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431
Название: Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Авторы: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Гревцева, Н. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 308-309.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431
Располагается в коллекциях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_308-309.pdf705.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.