Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Title: | Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна |
Other Titles: | Химический состав и хлебопекарные свойства муки, произведенной из душевного зерна Chemical composition and baking properties of flour produced from rotary grain |
Authors: | Верещанський, О. П. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Верещанський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Abstract: | Розглянуто питання підвищення ефективності сортових хлібопекарських помолов пшениці з використанням операцій лущення зерна на стадії підготовки до помелу. Рассмотрены вопроси повышения эффективности сортовых хлебопекарских помолов пшеницы с использованием операций лущения зерна на стадии подготовки к помолу. Addressed the issue of increasing the efficiency of grinding wheat varietal bakery operations with grain stubble in preparation for milling. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187 |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_26.pdf | 261.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.