Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Назва: Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна
Інші назви: Химический состав и хлебопекарные свойства муки, произведенной из душевного зерна
Chemical composition and baking properties of flour produced from rotary grain
Автори: Верещанський, О. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Верещанський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання підвищення ефективності сортових хлібопекарських помолов пшениці з використанням операцій лущення зерна на стадії підготовки до помелу.
Рассмотрены вопроси повышения эффективности сортовых хлебопекарских помолов пшеницы с использованием операций лущения зерна на стадии подготовки к помолу.
Addressed the issue of increasing the efficiency of grinding wheat varietal bakery operations with grain stubble in preparation for milling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_26.pdf261.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.