Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Название: | Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна |
Другие названия: | Химический состав и хлебопекарные свойства муки, произведенной из душевного зерна Chemical composition and baking properties of flour produced from rotary grain |
Авторы: | Верещанський, О. П. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Верещанський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання підвищення ефективності сортових хлібопекарських помолов пшениці з використанням операцій лущення зерна на стадії підготовки до помелу. Рассмотрены вопроси повышения эффективности сортовых хлебопекарских помолов пшеницы с использованием операций лущения зерна на стадии подготовки к помолу. Addressed the issue of increasing the efficiency of grinding wheat varietal bakery operations with grain stubble in preparation for milling. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_26.pdf | 261.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.