Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерещанський, О. П.-
dc.date.accessioned2024-02-10T15:57:01Z-
dc.date.available2024-02-10T15:57:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВерещанський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187-
dc.description.abstractРозглянуто питання підвищення ефективності сортових хлібопекарських помолов пшениці з використанням операцій лущення зерна на стадії підготовки до помелу.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрены вопроси повышения эффективности сортовых хлебопекарских помолов пшеницы с использованием операций лущения зерна на стадии подготовки к помолу.uk_UA
dc.description.abstractAddressed the issue of increasing the efficiency of grinding wheat varietal bakery operations with grain stubble in preparation for milling.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleХімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зернаuk_UA
dc.title.alternativeХимический состав и хлебопекарные свойства муки, произведенной из душевного зернаuk_UA
dc.title.alternativeChemical composition and baking properties of flour produced from rotary grainuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_26.pdf261.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.