Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Верещанський, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-10T15:57:01Z | - |
dc.date.available | 2024-02-10T15:57:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Верещанський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання підвищення ефективності сортових хлібопекарських помолов пшениці з використанням операцій лущення зерна на стадії підготовки до помелу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассмотрены вопроси повышения эффективности сортовых хлебопекарских помолов пшеницы с использованием операций лущения зерна на стадии подготовки к помолу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Addressed the issue of increasing the efficiency of grinding wheat varietal bakery operations with grain stubble in preparation for milling. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 | - |
dc.title | Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна | uk_UA |
dc.title.alternative | Химический состав и хлебопекарные свойства муки, произведенной из душевного зерна | uk_UA |
dc.title.alternative | Chemical composition and baking properties of flour produced from rotary grain | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_26.pdf | 261.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.