Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47185
Назва: | Плющення голозерного вівса |
Інші назви: | Прокатки голзерного овса Holozernoho rolling oats |
Автори: | Шаповаленко, О. І. Харченко, Є. І. Фурманова, Ю. П. Свиридюк, Н. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Шаповаленко О. І., Харченко Є. І., Фурманова Ю. П., Свиридюк Н. Плющення голозерного вівса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуті питання дослідження режимів роботи плющильного верстату для отримання плющильних крупів та з'ясування впливу техніко-технологічних факторів на процес плющення. Рассмотрены вопросы исследования режимов работы плющильного станка для получения плющильных круп и выяснения влияния технико-технологических факторов на процесс прокатки. The questions of the study modes flatting flatting machine for cereals and clarify the impact of technical and technological factors on the process rolling. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47185 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_24.pdf | 236.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.