Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47185
Название: Плющення голозерного вівса
Другие названия: Прокатки голзерного овса
Holozernoho rolling oats
Авторы: Шаповаленко, О. І.
Харченко, Є. І.
Фурманова, Ю. П.
Свиридюк, Н.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаповаленко О. І., Харченко Є. І., Фурманова Ю. П., Свиридюк Н. Плющення голозерного вівса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті питання дослідження режимів роботи плющильного верстату для отримання плющильних крупів та з'ясування впливу техніко-технологічних факторів на процес плющення.
Рассмотрены вопросы исследования режимов работы плющильного станка для получения плющильных круп и выяснения влияния технико-технологических факторов на процесс прокатки.
The questions of the study modes flatting flatting machine for cereals and clarify the impact of technical and technological factors on the process rolling.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47185
Располагается в коллекциях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_140_2013_24.pdf236.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.