Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47185
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповаленко, О. І.-
dc.contributor.authorХарченко, Є. І.-
dc.contributor.authorФурманова, Ю. П.-
dc.contributor.authorСвиридюк, Н.-
dc.date.accessioned2024-02-10T15:38:15Z-
dc.date.available2024-02-10T15:38:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШаповаленко О. І., Харченко Є. І., Фурманова Ю. П., Свиридюк Н. Плющення голозерного вівса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47185-
dc.description.abstractРозглянуті питання дослідження режимів роботи плющильного верстату для отримання плющильних крупів та з'ясування впливу техніко-технологічних факторів на процес плющення.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрены вопросы исследования режимов работы плющильного станка для получения плющильных круп и выяснения влияния технико-технологических факторов на процесс прокатки.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of the study modes flatting flatting machine for cereals and clarify the impact of technical and technological factors on the process rolling.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleПлющення голозерного вівсаuk_UA
dc.title.alternativeПрокатки голзерного овсаuk_UA
dc.title.alternativeHolozernoho rolling oatsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_24.pdf236.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.