Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717
Название: Дослідження функціональних можливостей грилів
Авторы: Афукова, Н. О.
Захваткіна, О. В.
Ключевые слова: гриль;теплове устаткування;ІЧ апарати;ресторанне господарство
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Афукова Н. О., Захваткіна О. В. Дослідження функціональних можливостей грилів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 141-147.
Краткий осмотр (реферат): Проведено огляд конструкцій грилів, досліджено їх функціональні можливості. Визначено переваги грилів порівняно з традиційними видами теплового устаткування. Пропонується розширювати використання ІЧ апаратів у сучасних закладах ресторанного господарств.
A review of structures grills, investigated their functional capabilities. Defined benefits grills in comparison with traditional heating equipment. It is proposed to expand the use of infrared devices in today's restaurant business enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_23.pdf164.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.