Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717
Название: | Дослідження функціональних можливостей грилів |
Авторы: | Афукова, Н. О. Захваткіна, О. В. |
Ключевые слова: | гриль;теплове устаткування;ІЧ апарати;ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Афукова Н. О., Захваткіна О. В. Дослідження функціональних можливостей грилів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 141-147. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено огляд конструкцій грилів, досліджено їх функціональні
можливості. Визначено переваги грилів порівняно з традиційними видами
теплового устаткування. Пропонується розширювати використання ІЧ апаратів у сучасних закладах ресторанного господарств. A review of structures grills, investigated their functional capabilities. Defined benefits grills in comparison with traditional heating equipment. It is proposed to expand the use of infrared devices in today's restaurant business enterprises. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_23.pdf | 164.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.