Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.contributor.authorЗахваткіна, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-11T19:01:23Z-
dc.date.available2022-08-11T19:01:23Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАфукова Н. О., Захваткіна О. В. Дослідження функціональних можливостей грилів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 141-147.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717-
dc.description.abstractПроведено огляд конструкцій грилів, досліджено їх функціональні можливості. Визначено переваги грилів порівняно з традиційними видами теплового устаткування. Пропонується розширювати використання ІЧ апаратів у сучасних закладах ресторанного господарств.uk_UA
dc.description.abstractA review of structures grills, investigated their functional capabilities. Defined benefits grills in comparison with traditional heating equipment. It is proposed to expand the use of infrared devices in today's restaurant business enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectгрильuk_UA
dc.subjectтеплове устаткуванняuk_UA
dc.subjectІЧ апаратиuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleДослідження функціональних можливостей грилівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_23.pdf164.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.