Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717
Title: Дослідження функціональних можливостей грилів
Authors: Афукова, Н. О.
Захваткіна, О. В.
Keywords: гриль;теплове устаткування;ІЧ апарати;ресторанне господарство
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Афукова Н. О., Захваткіна О. В. Дослідження функціональних можливостей грилів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 141-147.
Abstract: Проведено огляд конструкцій грилів, досліджено їх функціональні можливості. Визначено переваги грилів порівняно з традиційними видами теплового устаткування. Пропонується розширювати використання ІЧ апаратів у сучасних закладах ресторанного господарств.
A review of structures grills, investigated their functional capabilities. Defined benefits grills in comparison with traditional heating equipment. It is proposed to expand the use of infrared devices in today's restaurant business enterprises.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4717
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_23.pdf164.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.