Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47167
Назва: | Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн |
Інші назви: | Исследование фракционного белкового состава и надмолекулярной структуры модельных растворов, которые содержат желатин и казеин Research of factious albuminous composition and nadmolekulyarnoy structure of model solutions which contain and casein |
Автори: | Жукова, Я. Ф. Перцевий, М. Ф. Обозна, М. В. Кузнєцова, Т. О. Гурський, П. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Жукова Я. Ф., Перцевий М. Ф., Обозна М. В., Кузнєцова Т. О., Гурський П. В. Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена технологія комбінованого молочно-рослинного продукту, де в якості структуроутворювача використаний желатин. Виявлена синергетична дія казеїну та желатину під час вивчення фракційного білкового складу та надмолекулярної структури їх модельних розчинів, практична реалізація якої полягає в появі можливості керувати технологічним режимом процесу структуроутворення. Разработана технология комбинированного молочно- растительного продукта, где в качестве структурообразователя использован желатин. Обнаружено синергетическое действие казеина и желатина при изучении фракционного белкового состава и надмолекулярной структуры их модельных растворов, практическая реализация которого заключается в появлении возможности управления технологическим режимом процесса структурообразования. The technology combined dairy and vegetable products, where the structure-used gelatin. The observed synergistic action of casein and gelatin in the study of fractional protein composition and supramolecular structure of model solutions, the practical realization of which is the emergence of the ability to manage technological regime of structure formation process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47167 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_17.pdf | 328.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.