Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47167
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Я. Ф.-
dc.contributor.authorПерцевий, М. Ф.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorКузнєцова, Т. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2024-02-09T14:47:26Z-
dc.date.available2024-02-09T14:47:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЖукова Я. Ф., Перцевий М. Ф., Обозна М. В., Кузнєцова Т. О., Гурський П. В. Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47167-
dc.description.abstractРозроблена технологія комбінованого молочно-рослинного продукту, де в якості структуроутворювача використаний желатин. Виявлена синергетична дія казеїну та желатину під час вивчення фракційного білкового складу та надмолекулярної структури їх модельних розчинів, практична реалізація якої полягає в появі можливості керувати технологічним режимом процесу структуроутворення.uk_UA
dc.description.abstractРазработана технология комбинированного молочно- растительного продукта, где в качестве структурообразователя использован желатин. Обнаружено синергетическое действие казеина и желатина при изучении фракционного белкового состава и надмолекулярной структуры их модельных растворов, практическая реализация которого заключается в появлении возможности управления технологическим режимом процесса структурообразования.uk_UA
dc.description.abstractThe technology combined dairy and vegetable products, where the structure-used gelatin. The observed synergistic action of casein and gelatin in the study of fractional protein composition and supramolecular structure of model solutions, the practical realization of which is the emergence of the ability to manage technological regime of structure formation process.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleДослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїнuk_UA
dc.title.alternativeИсследование фракционного белкового состава и надмолекулярной структуры модельных растворов, которые содержат желатин и казеинuk_UA
dc.title.alternativeResearch of factious albuminous composition and nadmolekulyarnoy structure of model solutions which contain and caseinuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_17.pdf328.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.