Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47159
Назва: Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних
Інші назви: Исследование влияния рецептурных компонентов на продолжительность структурообразования поддельной системы паст закусочных
Research of influence of compounding components on duration of gelation of moddel'noy of system of pastes of snack bars
Автори: Гурський, П. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): За допомогою приладу Валента досліджено вплив рецептурних компонентів на кінетику міцності ma тривалості структуроутворення модельної системи паст закусочних. Обгрунтовано концентрацію структуроутворювача для використання в рецептурі паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного.
C помощью прибора Валента исследовано влияние рецептурных компонентов на кинетику прочности и продолжительности структурообразования модельной системы паст закусочных. Обоснована концентрация структурообразователя для использования в рецептуре паст закусочных на основе творога нежирного.
By the device of Valenta influence of compounding components is investigational on kinetics of durability and duration of gelation of the model system of pastes of snack bars. The concentration of strukturoobrazovatelya is grounded for the use in compounding of pastes of snack bars on the basis of curd of unfat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47159
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_15.pdf268.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.