Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156
Назва: Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці
Інші назви: Изменение кинематической вязкости клейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании зерна, подвергнутого низкотемпературной обработке
Change kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatment
Автори: Фоміна, І. М.
Івахненко, О. О.
Савіна, І. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Фоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження впливу короткочасної низькотемпературної обробки зерна пшениці на глибину гідролітичних процесів крохмальних полісахаридів за зміною в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії на капілярному віскозиметрі.
Проведено исследование влияния кратковременной низкотемпературной обработки зерна пшеницы на глубину гидролитических процессов крахмальных полисахаридов no изменению вязкости клейстеризованной мучной суспензии на капилярном вискозиметре.
A study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_14.pdf307.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.