Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47156
Название: Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці
Другие названия: Изменение кинематической вязкости клейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании зерна, подвергнутого низкотемпературной обработке
Change kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatment
Авторы: Фоміна, І. М.
Івахненко, О. О.
Савіна, І. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Фоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження впливу короткочасної низькотемпературної обробки зерна пшениці на глибину гідролітичних процесів крохмальних полісахаридів за зміною в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії на капілярному віскозиметрі.
Проведено исследование влияния кратковременной низкотемпературной обработки зерна пшеницы на глубину гидролитических процессов крахмальных полисахаридов no изменению вязкости клейстеризованной мучной суспензии на капилярном вискозиметре.
A study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156
Располагается в коллекциях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_140_2013_14.pdf307.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.