Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47156
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фоміна, І. М. | - |
dc.contributor.author | Івахненко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Савіна, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T13:29:06Z | - |
dc.date.available | 2024-02-09T13:29:06Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Фоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження впливу короткочасної низькотемпературної обробки зерна пшениці на глибину гідролітичних процесів крохмальних полісахаридів за зміною в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії на капілярному віскозиметрі. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено исследование влияния кратковременной низкотемпературной обработки зерна пшеницы на глубину гидролитических процессов крахмальных полисахаридов no изменению вязкости клейстеризованной мучной суспензии на капилярном вискозиметре. | uk_UA |
dc.description.abstract | A study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 | - |
dc.title | Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці | uk_UA |
dc.title.alternative | Изменение кинематической вязкости клейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании зерна, подвергнутого низкотемпературной обработке | uk_UA |
dc.title.alternative | Change kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatment | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_14.pdf | 307.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.