Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorІвахненко, О. О.-
dc.contributor.authorСавіна, І. С.-
dc.date.accessioned2024-02-09T13:29:06Z-
dc.date.available2024-02-09T13:29:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156-
dc.description.abstractПроведено дослідження впливу короткочасної низькотемпературної обробки зерна пшениці на глибину гідролітичних процесів крохмальних полісахаридів за зміною в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії на капілярному віскозиметрі.uk_UA
dc.description.abstractПроведено исследование влияния кратковременной низкотемпературной обработки зерна пшеницы на глубину гидролитических процессов крахмальных полисахаридов no изменению вязкости клейстеризованной мучной суспензии на капилярном вискозиметре.uk_UA
dc.description.abstractA study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleЗміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробціuk_UA
dc.title.alternativeИзменение кинематической вязкости клейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании зерна, подвергнутого низкотемпературной обработкеuk_UA
dc.title.alternativeChange kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatmentuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_14.pdf307.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.