Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47146
Название: | Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок |
Другие названия: | Анализ ИК-спектров клейковины и теста из пшеничной муки с использованием белковых добавок IR spectra analysis of gluten and dough made of wheat flour baking with the addition of protein supplements |
Авторы: | Звєрєва, В. О. Шаніна, О. М. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Звєрєва В. О., Шаніна О. М. Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) Як структуроутворювача борошняного тіста для макаронних виробів. Встановлено конфірмаційні перетворення білків в бік упорядкування просторової мережі через утворення додаткових водневих зв'язків. В статье рассмотрены технологические и научные аспекты использования фермента трансглутаминаза (TT) как структурообразователя мучного теста для макаронных изделий. Установлены конформационные превращения белков и упорядочение иx пространственной сетки в результате образования дополнительных водородных связей The technological and scientific aspects of usage of transglutaminaze (TG) enzyme as texturizer of dough for noodles were considered in the article. It is established conformational conversion of proteins toward organizing spatial networks through the formation of additional hydrogen bonds. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47146 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_13.pdf | 466.77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.