Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47144
Назва: Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини
Інші назви: Технологические аспекты формирова-ния структуры изделий из безглютенового мучного сырья
Technological aspects of forming structure of products from gluten-free raw materials
Автори: Лобачева, Н. Л.
Шаніна, О. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Лобачева Н. Л., Шаніна О. М. Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто технологічні аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенових виробів з різним рецептурним складом (борошняною сировино, рідкою фазою, білковими поліпшувачами). Доведено підвищення ефективності дії ферменту в продукті з комбінованим білковим складом
В статье рассмотрены технологические аспекты применения фермента трансглютаминаза (ТГ) как структурообразователя безглютеновых изделий с различным рецептурным составом (мучное сырье, жидкая фаза, белковые улучшители). Доказано повышения эффективности действия фермента в продуктах с комбинированным белковым составом
The article deals with the technological aspects of the using the enzyme transglutaminase (TG) as an additives for structure forming gluten-free products with different formulations (raw flour, the liquid phase, protein enhancers). It was proven that TG improved the efficiency of the enzyme in the products combined with protein composition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47144
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_12.pdf908.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.