Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47144
Название: Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини
Другие названия: Технологические аспекты формирова-ния структуры изделий из безглютенового мучного сырья
Technological aspects of forming structure of products from gluten-free raw materials
Авторы: Лобачева, Н. Л.
Шаніна, О. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Лобачева Н. Л., Шаніна О. М. Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто технологічні аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенових виробів з різним рецептурним складом (борошняною сировино, рідкою фазою, білковими поліпшувачами). Доведено підвищення ефективності дії ферменту в продукті з комбінованим білковим складом
В статье рассмотрены технологические аспекты применения фермента трансглютаминаза (ТГ) как структурообразователя безглютеновых изделий с различным рецептурным составом (мучное сырье, жидкая фаза, белковые улучшители). Доказано повышения эффективности действия фермента в продуктах с комбинированным белковым составом
The article deals with the technological aspects of the using the enzyme transglutaminase (TG) as an additives for structure forming gluten-free products with different formulations (raw flour, the liquid phase, protein enhancers). It was proven that TG improved the efficiency of the enzyme in the products combined with protein composition.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47144
Располагается в коллекциях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_140_2013_12.pdf908.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.