Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47144
Название: | Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини |
Другие названия: | Технологические аспекты формирова-ния структуры изделий из безглютенового мучного сырья Technological aspects of forming structure of products from gluten-free raw materials |
Авторы: | Лобачева, Н. Л. Шаніна, О. М. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Лобачева Н. Л., Шаніна О. М. Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто технологічні аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенових виробів з різним рецептурним складом (борошняною сировино, рідкою фазою, білковими поліпшувачами). Доведено підвищення ефективності дії ферменту в продукті з комбінованим білковим складом В статье рассмотрены технологические аспекты применения фермента трансглютаминаза (ТГ) как структурообразователя безглютеновых изделий с различным рецептурным составом (мучное сырье, жидкая фаза, белковые улучшители). Доказано повышения эффективности действия фермента в продуктах с комбинированным белковым составом The article deals with the technological aspects of the using the enzyme transglutaminase (TG) as an additives for structure forming gluten-free products with different formulations (raw flour, the liquid phase, protein enhancers). It was proven that TG improved the efficiency of the enzyme in the products combined with protein composition. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47144 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_12.pdf | 908.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.