Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690
Title: | Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем |
Authors: | Котляр, О. В. Клапцов, Є. О. Горальчук, А. Б. |
Keywords: | ПАР;напівфабрикати;гетерогенні системи |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Котляр О. В., Клапцов Є. О., Горальчук А. Б. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 67-73. |
Abstract: | Наведено результати експериментальних досліджень кутів
змочування розчинами ПАР різних видів поверхонь. Розглянуто значення
крайових кутів змочування розчинами емульгаторів поверхонь із різною
полярністю. Експериментальні дані систематизовано, за їх результатами
зроблено висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин
у рецептурному складі сухих оздоблювальних напівфабрикатів для
модифікованої поверхні фаз із метою одержання гетерогенних систем. This paper presents the results of experimental and theoretical research angleswanting surfactant solutions on various surfaces. In the article the importance of boundary angles as a clean solution emulsifiers, and their integrated solutions. The changes in the angle of research on different surfaces. Experimental data systematized, whose results, conclusions for rational use of surfactants in the prescription of drysemi-finishing, for surface phases in order to obtain heterogeneous systems. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_12.pdf | 193.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.