Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorКлапцов, Є. О.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2022-08-11T14:55:20Z-
dc.date.available2022-08-11T14:55:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКотляр О. В., Клапцов Є. О., Горальчук А. Б. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 67-73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень кутів змочування розчинами ПАР різних видів поверхонь. Розглянуто значення крайових кутів змочування розчинами емульгаторів поверхонь із різною полярністю. Експериментальні дані систематизовано, за їх результатами зроблено висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухих оздоблювальних напівфабрикатів для модифікованої поверхні фаз із метою одержання гетерогенних систем.uk_UA
dc.description.abstractThis paper presents the results of experimental and theoretical research angleswanting surfactant solutions on various surfaces. In the article the importance of boundary angles as a clean solution emulsifiers, and their integrated solutions. The changes in the angle of research on different surfaces. Experimental data systematized, whose results, conclusions for rational use of surfactants in the prescription of drysemi-finishing, for surface phases in order to obtain heterogeneous systems.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectПАРuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectгетерогенні системиuk_UA
dc.titleДослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_12.pdf193.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.