Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690
Назва: Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем
Автори: Котляр, О. В.
Клапцов, Є. О.
Горальчук, А. Б.
Ключові слова: ПАР;напівфабрикати;гетерогенні системи
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Котляр О. В., Клапцов Є. О., Горальчук А. Б. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 67-73.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень кутів змочування розчинами ПАР різних видів поверхонь. Розглянуто значення крайових кутів змочування розчинами емульгаторів поверхонь із різною полярністю. Експериментальні дані систематизовано, за їх результатами зроблено висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухих оздоблювальних напівфабрикатів для модифікованої поверхні фаз із метою одержання гетерогенних систем.
This paper presents the results of experimental and theoretical research angleswanting surfactant solutions on various surfaces. In the article the importance of boundary angles as a clean solution emulsifiers, and their integrated solutions. The changes in the angle of research on different surfaces. Experimental data systematized, whose results, conclusions for rational use of surfactants in the prescription of drysemi-finishing, for surface phases in order to obtain heterogeneous systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_12.pdf193.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.