Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690
Название: Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем
Авторы: Котляр, О. В.
Клапцов, Є. О.
Горальчук, А. Б.
Ключевые слова: ПАР;напівфабрикати;гетерогенні системи
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Котляр О. В., Клапцов Є. О., Горальчук А. Б. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 67-73.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень кутів змочування розчинами ПАР різних видів поверхонь. Розглянуто значення крайових кутів змочування розчинами емульгаторів поверхонь із різною полярністю. Експериментальні дані систематизовано, за їх результатами зроблено висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухих оздоблювальних напівфабрикатів для модифікованої поверхні фаз із метою одержання гетерогенних систем.
This paper presents the results of experimental and theoretical research angleswanting surfactant solutions on various surfaces. In the article the importance of boundary angles as a clean solution emulsifiers, and their integrated solutions. The changes in the angle of research on different surfaces. Experimental data systematized, whose results, conclusions for rational use of surfactants in the prescription of drysemi-finishing, for surface phases in order to obtain heterogeneous systems.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4690
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_12.pdf193.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.