Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4686
Назва: | MAR TECH&FOOD TECH: інтеграція досвіду для розвитку ринку |
Автори: | Савицька, Наталія Леонідівна |
Ключові слова: | MAR TECH;FOOD TECH;інтеграція досвіду;розвиток ринку;цифрові технології |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | University of Economics and Humanities Bielsko-Biala, Poland |
Бібліографічний опис: | Савицька Н.Л. MAR TECH&FOOD TECH: інтеграція досвіду для розвитку ринку. Marketing of innovations. Innovations in marketing (2020). Materials of the International Scientific Internet Conference (December, 2020). Bielsko-Biala: WSEH. [E-edition]. P. 107-110. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання здоров’я, технологій і довіри, що надихають на створення інновацій у розробці харчових продуктів, упаковці і маркетингу. Наголошено, що радикальна прозорість брендів, укорінення практики неухильного дотримання стандартів харчової безпеки та соціально відповідального маркетингу дозволять подолати упереджене ставлення споживача до нових технологічних рішень на ринку харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4686 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савицька_MarTech_FoodTech.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
stattya_savicka_martech_foodtech_2020.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.