Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4686
Title: | MAR TECH&FOOD TECH: інтеграція досвіду для розвитку ринку |
Authors: | Савицька, Наталія Леонідівна |
Keywords: | MAR TECH;FOOD TECH;інтеграція досвіду;розвиток ринку;цифрові технології |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | University of Economics and Humanities Bielsko-Biala, Poland |
Citation: | Савицька Н.Л. MAR TECH&FOOD TECH: інтеграція досвіду для розвитку ринку. Marketing of innovations. Innovations in marketing (2020). Materials of the International Scientific Internet Conference (December, 2020). Bielsko-Biala: WSEH. [E-edition]. P. 107-110. |
Abstract: | Розглянуто питання здоров’я, технологій і довіри, що надихають на створення інновацій у розробці харчових продуктів, упаковці і маркетингу. Наголошено, що радикальна прозорість брендів, укорінення практики неухильного дотримання стандартів харчової безпеки та соціально відповідального маркетингу дозволять подолати упереджене ставлення споживача до нових технологічних рішень на ринку харчових продуктів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4686 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Савицька_MarTech_FoodTech.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open | |
stattya_savicka_martech_foodtech_2020.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.