Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4623
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorАнтоненко, А. В.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. С.-
dc.date.accessioned2022-08-10T13:48:49Z-
dc.date.available2022-08-10T13:48:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Антоненко А. В., Михайлик В. С. Плодово-ягідні системи як основа для соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15).- C. 49-55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4623-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання пюре з хурми та абрикосів як основи для соусів. Із метою збалансування хімічного складу плодово-ягідних систем введено композиційну суміш дієтичних добавок із білково-жирової добавки «Супер» ЄСО®, гуміарабіку, пектину, лактату кальцію. Використання композиційної суміші як структуроутворювача дозволяє отримати плодово-ягідні системи, які за структурно-механічними показниками (ефективною в’язкістю, тиксотропністю, седиментаційною стійкістю) знаходяться на рівні традиційних соусів.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of using persimmon and apricot purees as a basis for sauces is considered in the article. To balance the chemical content of fruit-berry systems, the composite mixture (protein-fat supplement, mucilage, pectin, calcium lactate) is added. The usage of composite mixture as a structure-forming agent lets get structural-mechanical indexes of fruit-berry systems (effective viscosity, thixotropy, sedimentative fortitude) that are close to the control sample.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпюре з хурмиuk_UA
dc.subjectпюре з абрикосівuk_UA
dc.subjectоснови для соусівuk_UA
dc.subjectсоусиuk_UA
dc.titleПлодово-ягідні системи як основа для соусівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_9.pdf213.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.