Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4623
Назва: | Плодово-ягідні системи як основа для соусів |
Автори: | Кравченко, М. Ф. Антоненко, А. В. Михайлик, В. С. |
Ключові слова: | пюре з хурми;пюре з абрикосів;основи для соусів;соуси |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кравченко М. Ф., Антоненко А. В., Михайлик В. С. Плодово-ягідні системи як основа для соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15).- C. 49-55. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливість використання пюре з хурми та абрикосів як
основи для соусів. Із метою збалансування хімічного складу плодово-ягідних
систем введено композиційну суміш дієтичних добавок із білково-жирової
добавки «Супер» ЄСО®, гуміарабіку, пектину, лактату кальцію.
Використання композиційної суміші як структуроутворювача дозволяє
отримати плодово-ягідні системи, які за структурно-механічними
показниками (ефективною в’язкістю, тиксотропністю, седиментаційною
стійкістю) знаходяться на рівні традиційних соусів. The possibility of using persimmon and apricot purees as a basis for sauces is considered in the article. To balance the chemical content of fruit-berry systems, the composite mixture (protein-fat supplement, mucilage, pectin, calcium lactate) is added. The usage of composite mixture as a structure-forming agent lets get structural-mechanical indexes of fruit-berry systems (effective viscosity, thixotropy, sedimentative fortitude) that are close to the control sample. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4623 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_9.pdf | 213.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.