Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4623
Название: | Плодово-ягідні системи як основа для соусів |
Авторы: | Кравченко, М. Ф. Антоненко, А. В. Михайлик, В. С. |
Ключевые слова: | пюре з хурми;пюре з абрикосів;основи для соусів;соуси |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кравченко М. Ф., Антоненко А. В., Михайлик В. С. Плодово-ягідні системи як основа для соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15).- C. 49-55. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто можливість використання пюре з хурми та абрикосів як
основи для соусів. Із метою збалансування хімічного складу плодово-ягідних
систем введено композиційну суміш дієтичних добавок із білково-жирової
добавки «Супер» ЄСО®, гуміарабіку, пектину, лактату кальцію.
Використання композиційної суміші як структуроутворювача дозволяє
отримати плодово-ягідні системи, які за структурно-механічними
показниками (ефективною в’язкістю, тиксотропністю, седиментаційною
стійкістю) знаходяться на рівні традиційних соусів. The possibility of using persimmon and apricot purees as a basis for sauces is considered in the article. To balance the chemical content of fruit-berry systems, the composite mixture (protein-fat supplement, mucilage, pectin, calcium lactate) is added. The usage of composite mixture as a structure-forming agent lets get structural-mechanical indexes of fruit-berry systems (effective viscosity, thixotropy, sedimentative fortitude) that are close to the control sample. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4623 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_9.pdf | 213.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.