Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620
Назва: | Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Архіпов, О. С. Руда, Л. В. |
Ключові слова: | БАР;молочно-рослинні сиркові десерти;сколотини;каротиноїдні добавки;імуномодулююча дія;молочна промисловість |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Архіпов О. С., Руда Л. В. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 34-41. |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано та розроблено нові види заморожених
комбінованих молочно-рослинних сиркових десертів із використанням
сколотин та каротиноїдних добавок. Розроблено технологію та рецептурний
склад нових заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів, які
відрізняються від аналогів високим вмістом БАР, амінокислотним складом,
імуномодулюючою дією та рекомендовані для впровадження на
підприємствах молочної промисловості. Scientifically sound and developed new types of combined frozen cottage cheese and vegetable-based desserts, buttermilk and carotenoid supplements. The technology and recipe composition, the new combined cottage cheese and vegetable desserts that differ from the amino acid analogs rich, high-BAR and also have immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_7.pdf | 224.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.