Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4620
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Архіпов, О. С. | - |
dc.contributor.author | Руда, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-10T13:13:05Z | - |
dc.date.available | 2022-08-10T13:13:05Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Архіпов О. С., Руда Л. В. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 34-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620 | - |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано та розроблено нові види заморожених комбінованих молочно-рослинних сиркових десертів із використанням сколотин та каротиноїдних добавок. Розроблено технологію та рецептурний склад нових заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів, які відрізняються від аналогів високим вмістом БАР, амінокислотним складом, імуномодулюючою дією та рекомендовані для впровадження на підприємствах молочної промисловості. | uk_UA |
dc.description.abstract | Scientifically sound and developed new types of combined frozen cottage cheese and vegetable-based desserts, buttermilk and carotenoid supplements. The technology and recipe composition, the new combined cottage cheese and vegetable desserts that differ from the amino acid analogs rich, high-BAR and also have immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | БАР | uk_UA |
dc.subject | молочно-рослинні сиркові десерти | uk_UA |
dc.subject | сколотини | uk_UA |
dc.subject | каротиноїдні добавки | uk_UA |
dc.subject | імуномодулююча дія | uk_UA |
dc.subject | молочна промисловість | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_7.pdf | 224.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.