Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorАрхіпов, О. С.-
dc.contributor.authorРуда, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-08-10T13:13:05Z-
dc.date.available2022-08-10T13:13:05Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Архіпов О. С., Руда Л. В. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 34-41.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та розроблено нові види заморожених комбінованих молочно-рослинних сиркових десертів із використанням сколотин та каротиноїдних добавок. Розроблено технологію та рецептурний склад нових заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів, які відрізняються від аналогів високим вмістом БАР, амінокислотним складом, імуномодулюючою дією та рекомендовані для впровадження на підприємствах молочної промисловості.uk_UA
dc.description.abstractScientifically sound and developed new types of combined frozen cottage cheese and vegetable-based desserts, buttermilk and carotenoid supplements. The technology and recipe composition, the new combined cottage cheese and vegetable desserts that differ from the amino acid analogs rich, high-BAR and also have immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectмолочно-рослинні сиркові десертиuk_UA
dc.subjectсколотиниuk_UA
dc.subjectкаротиноїдні добавкиuk_UA
dc.subjectімуномодулююча діяuk_UA
dc.subjectмолочна промисловістьuk_UA
dc.titleІнноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_7.pdf224.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.