Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4620
Название: | Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Архіпов, О. С. Руда, Л. В. |
Ключевые слова: | БАР;молочно-рослинні сиркові десерти;сколотини;каротиноїдні добавки;імуномодулююча дія;молочна промисловість |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Архіпов О. С., Руда Л. В. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 34-41. |
Краткий осмотр (реферат): | Науково обґрунтовано та розроблено нові види заморожених
комбінованих молочно-рослинних сиркових десертів із використанням
сколотин та каротиноїдних добавок. Розроблено технологію та рецептурний
склад нових заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів, які
відрізняються від аналогів високим вмістом БАР, амінокислотним складом,
імуномодулюючою дією та рекомендовані для впровадження на
підприємствах молочної промисловості. Scientifically sound and developed new types of combined frozen cottage cheese and vegetable-based desserts, buttermilk and carotenoid supplements. The technology and recipe composition, the new combined cottage cheese and vegetable desserts that differ from the amino acid analogs rich, high-BAR and also have immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_7.pdf | 224.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.