Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Назва: Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини
Автори: Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Коваленко, С. М.
Ключові слова: гідролізат колагеновмісної сировини;безпечність колагенового гідролізату
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Коваленко В. О., Чернова Л. О., Коваленко С. М. Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 27-33.
Короткий огляд (реферат): Визначено хімічний склад та мікробіологічні показники гідролізату колагеновмісної сировини, ферментованої колагеназою. Досліджено мікробіологічні показники безпечності колагенового гідролізату та їх зміни в процесі зберігання його в замороженому стані.
Chemical composition and microbiological indicators of collagen raw materials fermented by collagenase were determined. Microbiological indicators of safety of collagen hydrolyzate and their change in the process of storage in frozen state were investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_6.pdf172.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.